راهنمای کامل انواع الکترود جوشکاری + تحلیل اعداد روی الکترود | foulka

شکل ظاهری آن به صورت یک مداد است که مغزی آن توسط پوششی از جنس های مختلف پوشانده شده که در هنگام عملیات جوش آب شده و باعث استحکام قطعات به یکدیگر می شود. الکترود جوشکاری در دو نوع الکترود جوش مصرفی و غیرمصرفی در کارخانه ها تولید و در بازار عرضه می شوند که در ادامه به معرفی بیشتر آن می پردازیم. الکترودهای مصرفی ایساب OK 94.35، از بهترین انواع الکترودهای پایه مسی هستند که جهت جوشکاری و اتصالات مختلف مورد استفاده قرار گرفته و از پایداری و مقاومت بی نظیری نیز برخوردار هستند. برای جلوگیری از لکه های سخت ، قوس باید در V زده شود و نه بر روی سطح فلز پایه. هر طول کوتاهی از فلز جوشکاری که روی مفصل اعمال می شود باید در حالی که داغ است با یک چکش به آرامی کنده شود و اجازه داده شود قبل از استفاده از فلز جوش اضافی سرد شود.

علامت چهارم : در اینجا ۳

یکی از انواع الکترود جوش است با درصد بالایی از فلز آهن که در ترکیبات آن از عناصر فلزی کروم و نیکل نیز استفاده شده است. از این الکترود می توان در جوشکاری برای ترکیب قطعات و همچنین تعمیر پروژه های ساخت و ساز استفاده کرد. حال که با این محصول به طور کامل آشنا شدید بهتر است با قیمت فروش الکترود جوشکاری و عوامل موثر در تعیین قیمت فروش الکترود جوشکاری نیز آشنا شوید.

سیم جوش روکش ضخیم

راهنمای کامل انواع الکترود جوشکاری + تحلیل اعداد روی الکترود | foulka

همچنین جوشکاری با الکترودهای مسی می تواند مزیت های بسیار زیادی را نیز به دنبال داشته باشد که شما می توانید با خرید این مدل از الکترودهای مصرفی، از تمام مزیت های مربوط به آن بهره مند شوید. دلیل نامگذاری این سیم جوش نیز به سبب استفاده زیاد از اکسید تیتانیوم (rutile) در ساختار آن است. روتیل باعث عملکرد مطلوب قوس الکتریکی و پاشش مطلوب می شود. کاربری عمومی، استفاده از هر دو منبع تغذیه AC و DC، قابل استفاده در انواع پوزیشن ها (عمودی و افقی) و سرباره جوش قابل جدا شدن، سبب شده الکترود روتیلی به یکی از پر مصرف ترین ها تبدیل شود. از این دست الکترود ها عموما برای جوش پایه فنس و توری حصاری استفاده میشود.

انواع الکترود جوشکاری لوله

طبق نکات و ترفندهای جوشکاری، الکترودهای ۶۰۱۳ دارای پوشش بیرونی پتاسیم با تیتانیا بالا هستند. افرادی که قصد دارند در جوشکاری از الکترود استفاده کنند، باید به مواردی توجه داشته و بر اساس آنها به انتخاب و خرید الکترود جوشکاری بپردازند. همانطور که اشاره کردیم برای انتخاب الکترود جوشکاری توجه به مواردی چون قطر و اندازه الکترود، نوع جوشکاری و پوشش آن مهم است.

  • میله جوشکاری باید در استخر جوش مذاب ذوب شود و نه مستقیماً توسط شعله ، تا شیب درجه حرارت به حداقل برسد.
  • شماره ساخت، تاریخ تولید به منظور اطلاع از طول مدت زمان ماندگی الکترود در کارخانه، بازار یا انبار و… روی پاکت نوشته و مهر می‌کنند.
  • همچنین در نظر بگیرید که انواع جوشکاری نیز با توجه به نوع الکترودهای مورد استفاده در فرایند جوشکاری مشخص می شوند.
  • عدد 1 الکترودهایی را نشان می دهد که در همه شرایط و جریان ها قابل استفاده هستند.

به اکسید تیتانیوم در اصطلاح روتیلی نیز گویند، بنابراین الکترود ساخته شده از اکسید تیتانیوم به نام الکترود روتیلی شناخته می شود. مقدار زیاد تیتانیوم موجود در پوشش الکترود روتیلی باعث پایداری بالای قوس الکتریکی در این الکترود شده است. از طرفی می توان آن را با هر دو جریان AC و DC جوشکاری کرد. الکترود جوشکاری با پوشش اسیدی شامل اکسیدها و کربنات های منگنز، آهن و مقادیری سیلیسیم است و به همین دلیل سرباره­ی حاصل از جوشکاری با این نوع الکترود خواص اسیدی دارد. مقدار فلاکس یا پوشش الکترودهای جوشکاری انجماد پرشده بسیار سنگین است، به همین دلیل این نوع از الکترود نه تنها می تواند سرباره را خارج کند، بلکه در محل جوش دانه هایی با ترکیب یکنواخت نیز ایجاد می صنایع مفتولی کند.

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار